Bilder Zafira

Bäst jag går! husse ser lite arg ut!!! Jag är en vinterhund, snö är det bästa jag vet................. Zafira fyller veteran (8år) Grattis lilla gumma...................... SOVA NU!!!!!!!! Har ni inte sett vad husse har!!!!!!!!!!!!!! Men Emmis det är faktiskt Zafiras kalas!
Hon skall alltid ha först...skynda dig husse vi vill åsså ha nu........ Det bästa med livet är att ta en liten lur efter maten.................... Nu får det vara nog!!!!!!!!! Jag vill äta ensam och njuta av mitt märgben. Nybadade och snygga.......eller hur!!!!!!!!!!! Ohh! Är det lite GODIS tro???
Nosgos med husse En liten tripp till hornborgarsjön för att kolla på tranor. Det är allt gott och ta sig en liten lur..................... Nu är jag nanig! Det var lite jobbigt ändå men kul......................... Jaha! Då var det överstökat för denna gången.....................
Inte kul att bada ensam, saknar min Emmis. Men hon är ju kvar hos sina valpar. Kolla husse!!! inga problem!!!!! Första badet efter min korsbandsoperation, husse du kan släppa mig nu!! Det kommer att gå bra. Nu skall jag ta mig ett litet dopp, måste kolla läget först. Zafira och Jewett söker godisar.  Snälla Jewett lämna några gottisar till mig me´................
Kolla vattnet!! Det var änna på tiden för tasstvätt eller hur?? Tyck synd om mig, jag har varit hos djurdoktorn. Du och jag matte, tror ja´ de........ Zafira tränar utställning.